Розробники комп’ютерних програм придумали, як зберегти дитячу віру в Санта Клауса

— 8 грудня 2015, 17:53

Їхні запити в Google англійською на кшталт "Санта насправді не існує", "чи справжній Санта" тощо будуть заблоковані. А на екрані з'являтиметься сам білобородий дід, суворо показуючи на неслуха пальцем. Адже різдвяну магію руйнувати не можна.

Про це пише Mashable.

Розробники розширення, котре можна встановити на Chrome and Firefox, стверджують, що воно захистить дітлашню від потенційної "анти-сантівської" інформації.

Як розповіли у компанії Hide My Ass, ідея створити такий інструмент прийшла до них після того, як опитування виявило, що Інтернет принаймні частково винен у тім, що діти стали раніше зневірюватися в існуванні Санта Клауса.

"Може, це тому, що вони бачили онлайн-рекламу подарунків, яких просили в Санти, може, вони задавали Санту в пошук та натрапляли на сайти, що відкривали їм справжнє його походження, або на невдалий пост у соцмедіа, але саме Інтернет став головною причиною того, що віра в Санту руйнується", - констатують розробники.

Нагадаємо, науковці вважають, що сьогоднішні діти та підлітки значно більше, ніж 10 років тому, довіряють Інтернету і всьому, що в ньому читають або бачать.

Реклама:

Головне сьогодні