Танок 4-річної дівчинки, розіграш для матусі та співучий поліцейський: найтрендовіші відео 2015-го року

— 9 грудня 2015, 18:01

Під час складання Топ-10 найбільш трендових роликів на YouTube, враховувалася не лише кількість переглядів, котру набрало те чи інше відео. Автори рейтингу брали до уваги, скільком людям ролик сподобався, скільки людей ним поділилися та прокоментували, скільки відеопародій та реміксів на нього з'явилося.

Отже, як пише сайт Mashable, на першому місці в рейтингу опинилася 4-річна танцівниця Хевен Кінг. Між іншим, із квітня її запальний танок набрав уже понад 115 мільйонів переглядів.

На другій сходинці – реклама комп’ютерної гри Clash Of Clans із Ліамом Нісоном.

Третє місце у веселої сімейки, котра влаштувала для дружини й матусі розіграш – лавину різнокольорових кульок.

Далі йдуть ролик про те, що на справжню любов не потрібно чіпляти якісь ярлики, відео поєдинку зі співів під фонограму між телеведучим Джиммі Феллоном та акторами Віллом Ферреллом і Кевіном Хартом та караоке-інтерв'ю зі співаком Джастіном Бібером.

До Топ-10 також увійшли веселун-чолов'яга в надувній кулі з водою, яскравий виступ молодого співака на талант-шоу, поліцейський, за котрим також плаче сцена, та американський президент Барак Обама, що читає твіти.

Нагадаємо, нещодавно дослідники розкрили секрет, чому в Інтернеті настільки популярними є відео з котиками. Виявляється, вони корисні.

Реклама:

Головне сьогодні