"Hop, Nederland, Hop!" Голландців просять голосувати за дітей України. Відео

— 25 березня 2016, 11:18

Кампанія "Hop, Nederland, Hop!" ратує за те, що Угода про асоціацію України і ЄС не про торгівлю чи політику, а про людей.

"Йдеться про майбутнє українського народу і їхніх дітей. Тому кожен голландець має проголосувати ствердно за світле майбутнє успішних молодих українців, які продовжують вивчати цей світ і змінювати його на краще", – йдеться у анотації до проекту.

До запису 10 відео долучилися Тед Ленссен, один з кращих режисерів Королівства Нідерландів, та Клаас Берінгс, відмінний аранжувальник.

Згідно з ідеєю проекту, талановиті маленькі українці опиняються у казці – в прекрасному, чарівному і доброму світі відомих голландських магнітів, які доступні для пасажирів на будь-якому рейсі KLM. Це світ, в якому кожен хоче жити, працювати і робити хороші речі для інших. Відвідавши казку, діти мріють дістатися до Амстердама і зустрітися з реальними голландцями. Досить скоро їх мрії збудуться.

У якості музичного супроводу до відео було обрана легендарна пісня "Вона вірить у мене" (НЛД. "Зіджей gelooft в Mij") геніального Андре Хазеса.

Раніше вболівальники українських футбольних клубів звернулись до голландських фанів з проханням проголосувати за Україну на референдумі 6 квітня.

Реклама:

Головне сьогодні