"Вона – шістка Хілларі". Трамп відповів на виступ Меріл Стріп

— 9 січня 2017, 18:37

Обраний президент США Дональд Трамп відповів на критику Меріл Стріп, яка прозвучала у промові акторки під час церемонії "Золотий глобус".

Обраний президент США Дональд Трамп відповів на критику Меріл Стріп. Фото firstsocial.info

У своєму Twitter-акаунті Трамп написав доволі розлогу відповідь. Вона не вмістилася у ліміт знаків мікроблога, а отже обраному президентові США довелося робити аж 3 твіти. Не минулося без образ та звинувачень не лише на адресу акторки.

"Меріл Стріп, одна з найбільш переоцінених акторок Голлівуду, мене не знає, але напала на мене минулої ночі на "Золотому глобусі", – написав Трамп.

Вона – шістка Хілларі (Клінтон, ред.), яка програла. Сотий раз повторюю, я не передражнював репортера з інвалідністю (ніколи б такого собі не дозволив), я просто показав, як він підлабузнювався, змінивши написану історію 16-річної давності, щоб виставити мене у темному світлі. Це все – нечесні медіа!", – йдеться у твітах Трампа.

Нагадаємо, під час церемонії вручення премій "Золотий глобус" акторка Меріл Стріп отримала нагороду за заслуги в кіно імені Сесіля Б. де Мілля.

[L]З нагоди отримання відзнаки Стріп виголосила промову, у якій нагадала про вкрай некоректний вчинок обраного президента США Дональда Трампа.

Під час одного зі своїх виступів у ході президентської кампанії Трамп спародіював кореспондента The New York Times Сержа Ковалескі, який має інвалідність.

"Це був момент, коли людина, яку обрали зайняти найбільш шановану посаду в нашій країні, пародіювала репортера-інваліда, хто був нижче нього за статусом, не мав його влади й не був здатен відповісти, – наголосила Меріл Стріп.

Інстинкт принижувати інших людей, заохочений кимсь впливовим, проникає в життя кожного з нас, це дає право іншим людям чинити так само. Неповага провокує неповагу. Жорстокість породжує жорстокість. Коли впливові люди використовують свою владу, щоб залякувати інших, ми всі програємо. Ок, продовжуйте далі", – додала акторка.

Реклама:

Головне сьогодні