Два татусі знялись у фотосесії для доньки. Повірте, це те що варто наслідувати

— 24 січня 2019, 17:16

На цих світлинах маленька Віллоу позує зі своїми татусями.

Два татусі знялись у фотосесії для доньки

Ні, у дівчинки не ЛГБТ-родина, як ви могли подумати. Вона має звичайну трациційну сім, але вже другу за рахунком,її батьки розлучені.

Маленька дівчинка живе з мамою та її нареченим.

Нещодавні дослідження кажуть, що колишні чоловіки та дружини – дуже розповсюджене явище. Але цій родині вдалося залишатися близькими друзями, що буває рідко.

Facebook пост з фотосесією родини став віральним. Його поширили 136 тисяч разів, пише видання Bored Panda.

Ось що розповідає Ділан Ленокс або, як він сам себе називає, "Бонусний татко"

"Ніколи не думав, що кохання так нас всіх змінить. Зправа я (татко, татко Ділан або бонусний татко). Посередині наша принцеса Віллоу.

А зліва – Девід (тато, татко Девід або біологічний батько)", – розповідає він.

Ні, ми не гей-пара, але в нас одна донька. Девід – колишній чоловік моєї нареченої Сари.

Ми сформували унікальну родину лише заради того, щоб показати нашим дітям на що здатне кохання. Я не лише отримав доньку. Тепер у мене є брат та найкращий друг".

Ділан вдячний Сарі, за те, що з ними це сталося. Він каже, що вони намагаються турбуватись про дітей більше, ніж суспільство вчило це робити.

"Це звільнить наше життя від ненависті, докорів сумління, а наші діти зможуть побороти дурні норми, які медіа жбурнуло нам в обличчя.

Девід залишається в нашому домі, коли приходить до нас, тому що ми родина і завжди йому раді. Він не аутсайдер. Він є і завжди буде частиною мого життя. Тому що в нас одна донька.

Всі фото: Bored Panda

Нічого б не було без Сари та її великого серця. Віллоу Грейс тебе любить так багато людей в цьому світі й твої татки також", завершує Ділан свій пост.

Вас також може зацікавити:

Реклама:

Головне сьогодні