Купити зручний бюстгалтер: як обрати собі ідеальне бра

— 11 березня 2019, 15:32

Обрати бюстгалтер – непроста справа. Іноді, купуєш, приміряєш – наче зручно. Приходиш додому, міряєш вдруге – і розумієш, що він або великий, або тисне, або просто не підходить.

Джозі Фелоус, фахівчиня з дизайну білизни Rigby&Peller розповіла для The Guardian як правильно обирати бюстгалтер, на що звертати увагу, коли обираєш білизну та скільки моделей слід мати на щодень.

Фото Вікіпедія

За словами експертки, мабуть, 85-95% жінок купують бюстгалтери більші, аніж їм насправді потрібні.

Як обрати правильний розмір

Близько 80% підтримки грудей забезпечує саме задня частина цього предмету гардеробу. Якщо вони занадто вільні, шлейки намагаються компенсувати це і надто сильно перетискають плечі. Або ж навпаки – також зовсім не підтримують.

[L]Пояс бюстгалтера має "сидіти" на вас міцно, впевнено і не бути надто вузьким. Ви маєте могти просунути два пальці під пояс у будь-якому його місці.

Купуйте білизну, яка застібається на крайній гачок, – з часом вона розтягнеться від прання і ви перейдете до наступної застібки, щоб затягнути пояс тугіше.

Якщо у бюстгалтері є кісточки, вони не мають розміщуватися безпосередньо у вас на грудях. Кісточки мають бути просто під грудьми, а перемичка між чашечками – просто навпроти грудини.

Молочна залоза не має ані випадати з чашки, ані губитися в ній. Бра не повинен врізатися в груди. Лямки не спадають, але й не врізаються в плечі.

Моделей бюстгалтерів безліч. Важливо не лише правильно обрати розмір, а й модель, яка підійде саме вам. Фото Clovia

Якщо ви попросили допомоги у консультанта в ідеалі він має підібрати вам модель "на око".

Вимірювання грудей стрічкою не допоможе, адже вона не еластична на відміну від поясу бюстгалтера. Крім того, різні бренди можуть мати різну розмірну сітку, тому Джозі Фелоус не радить обирати за розміром.

Що стосується кольору, подумайте, з чим ви будете носити цю білизну. Найкраще, коли білизна кольору шкіри – тоді вона максимально непомітна.

Це особливо важливо врахувати, якщо ви обираєте бра під білу футболку. На засмаглій або темного відтінку шкірі білий або ніжно-кремовий бюстгалтер буде дуже помітним.

Бюстгалтери можуть прослужити вам 9-12 місяців – якщо у вас є три пари на щодень.

Яку модель обрати

Похизуватися ідеальними грудьми можуть одиниці. Часто вони бувають несиметричні, різного розміру, з віком обвисають та виглядають не так привабливо.

Більшість недоліків можна візуально приховати, підібравши правильну білизну, пишуть Glamour та Women planet.

Жінкам з вузькими плечима підходять бюстгалтери, шлейки на яких можна носити у різних варіаціях.

Для жінок з широкою спиною, ідеально підходить бра балконет.

Для жінок з грудьми, відхиленими одна від одної, варто купити балконет з низькою чашечкою. Також підійде T-shirt – бюстгалтер без швів, який залишається майже непомітним під одягом.

Фото Glamour

Тим, у кого груди навпаки, дуже близько одна від одної варто звернути увагу на бюстгалтех з хорошим push-up, щоб підтримати форму грудей.

Жінкам з грудьми різного розміру варто купувати бюстгалтери з додатковими вкладками і лишати вкладку у чашці, де молочна залоза менша. Візуально це зрівняє груди.

Для жінок після годування грудьми підійде тонкий бюстгалтер-балконет, який підтримає і надасть форму грудям.

Якщо груди обвисли, найкраще обрати повністю закритий бра. Його чашки повністю закривають груди, плавно переходять в лямки і добре підтримують.

Фото Glamour

Для грудей, форму яких не потрібно коригувати, можна обрати бра без підкладки. Варіацій такої білизни безліч і обирати модель потрібно залежно від того, під який одяг одягатимете.

Жінкам з невеликим розміром грудей, які обвисають, варто звернути увазу на модель Plunge.

Фото Glamour

Цей бра трохи занижений у центрі і має широко розташовані лямки. Це дозволяє зробити гарне V-подібне декольте. Зазвичай не мають великої підкладки.

Вас також може зацікавити:

Ми не хочемо втрачати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я.

Реклама:

Головне сьогодні