Школярі присоромили дорослих, за якими довелося прибирати на толоці. ВІДЕО

— 25 березня 2019, 11:03

"Не з Марсу ж прилетів цей хлам".

Шестикласники села Лукавець у Чернівецькій області зняли відеоролик із закликом до дорослих не смітити та прибирати за собою.

Про це повідомляє видання Молодий буковинець.

Ролик опублікував на своїй сторінці у Facebook Петро Олексюк, вчитель фізики, який разом із дітьми брав участь у толоці в рамках всесвітньої акції "Очистимо планету від сміття", фото якої викладають під хештегом #trashtag.

Діти організували прибирання узбіччя дороги в селі й зібрали цілу гору сміття.

Школярі у віршованій формі звертаються до дорослих і просять не лишати сміття просто під ногами, щоб зберегти для них та їхніх нащадків Землю.

"Хіба вам не соромно перед нами? Хіба ви настільки байдужі, що вам байдуже майбутнє наше та наших дітей? Ви думаєте нам приємно за вами прибирати і ми не хочемо в цей час грати ігри у чистому довкіллі", – соромлять дорослих у ролику учні.

Це не перша еко-акція, до якої долучилися Лукавецькі шестикласники.

Напередодні толоки на честь Міжнародного дня лісу діти разом із працівниками лісового господарства посадили декілька десятків саджанців ялини.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні