Перша мастурбація: 7 жінок діляться власними історіями

— 25 травня 2019, 10:30

Перша мастурбація – момент в житті, який точно запам’ятається і який може вплинути на подальше сексуальне життя.

Huffington Post розпитав жінок про їхній перший досвід мастурбації. Ось що вони розповіли.

Фото:Tverdohlib.com/Depositphotos

Дитячі ігри

"Коли я вперше мастурбувала, я була дуже маленька, ледве повзала. Я погладжувала себе, поки всі інші діти сиділи у колі в яслах. Це заспокоювало і хотілось продовжувати. Але я впевнена вихователька зупиняла мене", – Хейлі Джейд, секс-працівниця.

Задоволення у душі

"Як і багато інших дівчат, я почала мастурбувати, коли приймала душ. Коли я зрозуміла, що сильний постійний потік води, направлений на мій клітор змушує мої стегна тремтіти, я почала лягати у ванну, класти ноги на холодну плитку та ловити оргазм хвилю за хвилею. Мені було 7-8 років. Під час мастурбації я почувалась у своєму тілі найбільш радісно та захищено, ніж коли-небудь у дитинстві", Кріс Максвелл Роуз, секс-тренерка, ведуча підкастів "Speaking of sex".

Гімнастичне знаряддя

"Я й гадки не мала, що я тоді робила. Але в якійсь момент, у молодшій школі, почала отримувати особливе задоволення від того, що залазила на стовп. Потім, коли я вже стала сексологом, я зрозуміла, що це досить типово для жінок мастурбувати шляхом тертя об предмети. Деякі жінки вважають це "дивним" або "незвичним", але мій досвід показує, що це одна з трьох найбільш популярних технік, яка може навчити жінок оргазмувати", Ванесса Марін, сексолог, автор он-лайн курсу "Finishing School: Learn How to Orgasm".

Занурена у сором

"Коли я вперше мастурбувала, мені було 6 років. Я швидко зрозуміла, що працює для мене, а що ні. Я добре почувалась через це, аж поки мені не виповнилось 10 років і мені стало соромно за свою сексуальність.

Я досить рано зрозуміла, що я гомосексуальна, але ще декілька років не наважувалась визнати це.

Я думала, що якщо я розповім, що мені подобаються жінки, всі ті, кого я люблю відвернуться від мене, а мої думки та почуття стануть відомі кожному. Мені пощастило мати кузину-лесбіянку.

Вона підтримувала мене та зробила камінг-аут перша. Це дало мені сил зізнатись у 14. Зараз у мене позитивне ставлення до сексу, я ілюстратор і всі мої роботи мають ЛГБТ-фокус. А ще я заручена з коханням свого життя", Теві Кху, ілюстраторка.

Літо кохання до себе

"Мені було 15 і я була у своїй спальні, сама вдома. Всі інші пішли на озеро. Я читала буклети про те, як стати персональним тренером, які ховала поміж моїми матрацами.

Я посунулась до краю ліжка, щоб знову заховати їх. Потім повернулась назад та хотіла обхопити себе руками, одна рука опинилась поміж моїх стегон і відчуття були дуже класні.

Я посунула все з ліжка та лягла обличчям донизу і поклала поміж ніг другу руку також.

Я занурилась у подушку, щоб стишити будь-який звук. Це не був оргазм. Я думала, що це був, але ні. Мені просто було добре. Все тривало, допоки я затамувала подих, а потім я мала найкращий сон у своєму житті", Мара Марек, комедіантка та ведуча підкастів " The Happy Never After Podcast".

Що таке, лікарю?

"Коли я вперше мастурбувала, я й гадки не мала, що це таке. І я була не сама. Мені було 10 чи 11 років, я дружила з трьома дівчатками і ми грали в лікаря.

Ми знімали труси, лягали на живіт, клали подушку поміж стегон. Хтось клав поміж щік льодяник, щоб "поміряти температуру". Потім ми рухали стегнами, аж поки "не почували себе краще". Після цього ми відчували себе дуже піднесеними, Дженні Блок, авторка "The Ultimate Guide to Solo Sex".

Ґендальф, задоволення та провина

"Я дуже яскраво пам’ятаю свою першу мастурбацію. Мені було 14 чи 15, я дивилася "Володар перснів". Я тільки що закінчила свій біологічний проект і вирішила трохи подивитись телевізор.

Я пам’ятаю, що я ніби закохалась у голос Ґендальфа. Я вперше відчула, що моя вагіна тремтить.

Я не розуміла, що моє тіло хоче мені сказати. Мені було тепло, все нило й не було зрозуміло, що з цим робити. Я вся була занурена у нові відчуття.

Мене змалечку вчили, що жінки НЕ задовольняють себе. Задоволення – це привілеї шлюбу.

Лише заміжні жінки насолоджуються своїм тілом разом зі своїм чоловіком. Чим довше я дивилась фільм, тим липкішими ставали мої стегна і тим більший сором я відчувала.

Я вимкнула телевізор, пішла у свою кімнату та молилась, аж поки не заснула. Через три години моє тіло почало мститись та розбудило мене. Я повернулась на живіт та поклала руки поміж стегон, щоб зупинити дискомфорт.

Вперше я відчула задоволення навіть у кінчиках пальців ніг. В голові паморочилось від бажання та страху.

Оргазм трапився раптово та також швидко закінчився. Я відчула провину, що забрала задоволення від мого майбутнього чоловіка.

Я була така нажахана, що задовольнила себе сама, що дала обітницю цноти. Наступного разу я мастурбувала у 19 років. В цю ж ніч я втратила невинність", – Брітанні Дж.

Вас також може зацікавити:

Ми не хочемо втрачати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Головне сьогодні