8 ознак того, що шлюб не триватиме довго. Розповідають весільні фотографи

— 29 травня 2019, 17:12

Коли пара святкує весілля, хочеться вірити, що це на все життя.

Весільні фотографи стверджують, що те, як пари поводяться на весіллі, може пророкувати, наскільки тривалим буде їх шлюб, пише Huffington Post.

Фото:erstudio/Depositphotos

Вони розповідають про 8 червоних прапорців, які вказують на недовговічність відносин.

1. Одному з партнерів взагалі не цікаво фотографуватись

"Звичайно, не всі люблять фотографуватися. У мене іноді були клієнти, яких цікавило все, тільки не позування перед обєктивами.

Але часто людина розуміє, що це важливо для її партнера і охоче фотографується. Проте бувають і виключення.

На початку своєї кар’єри я приїхав на одне весілля й наречений відразу сказав мені: "Не направляй це лайно (фотокамеру) на мене сьогодні".

Це був важкий день. Через три місяці пара розлучилась. Я вважаю, що розуміти потреби свого партнера є дуже важливим для шлюбу. Наприклад, фотографуватися, навіть якщо ти це не дуже любиш", – каже весільний фотограф з Лос-Анджелеса Роб Грір.

2. Понад 20% гостей відмовились відвідати весілля

"Це звичайна річ, коли 10-15 % запрошених не можуть прийти на весілля. Але якщо кількість відмов перевищує 20-25% це привід замислитись.

Отож, рідні та друзі не вважають, що шлюб триватиме довго. І, на жаль, так часто і трапляється.

Я фотографував весілля, де з 250 запрошених прийшло лише 60 гостей.

Пара запитувала, чи не хочу я привести власну дружину та дітей, адже вони за все заплатили. Нещодавно дізнався, що пара розійшлась", – пригадує фотограф з Нью-Джерсі Брайан Деліла

3. Все надто вимушено

"Це не дуже гарний знак, коли один з пари аж занадто намагається позувати. Можливо, вони хочуть, щоб все виглядало як у соціальній мережі.

Але часто подружжя просто не має власного бачення своїх стосунків. Іноді їм просто бракує справжніх емоцій та природного зв’язку.

Вони фокусуються не на власному коханні, а на знімку для соціальних мереж", – каже весільний фотограф з Аризони Грейтчен Вейкман.

4. Між гостями сталася сутичка

"Весільна драма – не найкращий знак. Наприклад, одного дня мені зателефонувала наречена і сказала, що їй дуже шкода, але весілля скасовано.

Виявилось, що друг нареченого мав секс з подружкою нареченої, яка насправді заміжня.

Хлопці страшенно пересварились і все перетворилось на суцільний хаос. Не знаю, чи пара й досі разом. Вважаю, що ні", – каже фотограф з Мексики Матт Адкок.

5. У пари різні погляди на фінанси

"Назвемо цю пару T та M, щоб не згадувати їх імена. Вони були у мене в студії і коли T вийшла до ванної, M казав мені, що весілля доведе його до банкрутства.

Бюджет вже збільшився удвічі від початку планування. Гроші важливе для шлюбу питання і часто через нього він й розпадається.

Так і сталося з цією парою. Після свого розкішного весілля на 150 гостей вони розлучились", – розповідає фотограф з Флоріди Гарлос Дж. Осоріо.

6. Пара саркастично жартує один з одним під час фотосесії

"Я відзняв майже 1000 весіль і знаю, що коли пара весь час сперечається між собою, то з часом все лише погіршиться.

Іноді наречені кажуть, що це лише жарти, але кожен жарт має свою частку правди.

Найгірший приклад, коли наречена сказала моїм колегам: "З мене досить поцілунків з ним". Наречений нічого не відповів. І я подумав, що це початок кінця", – каже фотограф Брайн Делія.

7. Стосунки побудовані суто на фізичній привабливості

"Я й мої колеги зустрічались з парами, які були просто захоплені один одним, а потім розлучалися.

Памятаю специфічне весілля. Подружжя було молодим та привабливим. Ввечері вони запросили мене до приватної кімнати для інтимної фотосесії.

Не було зрозуміло, вони хочуть, щоб я фотографував їх чи приєднався до них. Мені стало ніяково, я ввічливо відмовився та поїхав додому. Через рік вони розлучились", – пригадує фотограф з Мексики Соль Томарго.

8. Наречені майже не проводять часу разом під час святкування.

"Більшість пар в захваті від святкування. Найважливіше позаду, отож можна розслабитись та потанцювати.

Якщо ж когось одного на години полишають самого – це дивно. Одного разу я фотографував святкування і маю лише декілька фото, де пара разом. Це не є добре", – розповідає фотограф Гретчен Вейкман.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні