Героїня інтернет-мему "Погляд скоса" може отримати за своє фото тисячі доларів

Яна Осадча — 23 вересня 2021, 16:45

10-річна американка Хлоя Клем, фото якої стало інтернет-мемом, може отримати за своє "вірусне" зображення тисячі доларів на аукціоні.

Дівчинка стала відомою у 2013 році, коли її мама виклала в інтернет відео, на якому Хлоя досить емоційно відреагувала на реакцію сестри щодо поїздки до Діснейленду, повідомляє BBC.

Зображення стало популярним мемом, яким висловлюють скептицизм та недовіру до чогось. А також отримало назву "Погляд скоса".

Відео переглянули понад 20 млн разів, а Хлоя зібрала понад 500 тисяч підписників в Instagram і фігурувала в рекламі Google у Бразилії.

Мем отримав назву "Погляд скоса"

Як розповідає мама Хлої, її друга дочка почала плакати, але камера перевернулася та записала реакцію Хлої на поведінку сестри.

"А інтернет зробив все інше. Це було дуже дивно та вражаюче. Ще досі люди надсилають мені меми Хлої, які вони бачать в мережі", каже вона.

У відео на TikTok Хлоя згадувала цей момент так:

"Ну, мені було два роки, коли я сиділа у своєму автокріслі, а моя сестра плакала, тому що мої батьки сказали, що ми їдемо в Діснейленд".

Через 7 років дівчинка навіть спробувала повторити той славетний вираз обличчя, пише Ladbible.

Через 7 років дівчинка навіть спробувала повторити той славетний вираз обличчя

Тепер родина вирішила продати мем на ринку NFT.

Аукціон NFT надасть покупцю цифровий сертифікат власності на мем, а не на авторські права. Переможець торгів буде володіти цифровим жетоном, що представляє вірусне фото.

Торги почнуться із п'яти ефірів – криптовалюти, що приблизно дорівнює 15 тис. доларів.

Пані Клем каже, що продати мем на ринку NFT "елементарно".

Хлоя з мамою. Фото ВВС

"Це гарна можливість, особливо, якщо є якийсь фанат Хлої, якому подобається цей мем, і він хоче володіти ним. Навіть Хлоя сказала, що це "досить класно", – каже мати Хлої.

Зароблені на продажу мему кошти родина хоче витратити на освіту доньок. А в планах Хлої "купити коня та побудувати Світ Уолта Діснея".

В квітні жінка, представлена в так званому мемі "дівчини-катастрофи", продала його за 500 тисяч доларів.

Вас також може зацікавити:

Батька львівського школяра оштрафували через меми про вчителів у Instagram

Коли третій тиждень вдома: 15 мемів, які демонструють життя на карантині

Було і стало: люди спробували відтворити знімки зі свого далекого минулого. ФОТО

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні