Укрпошта анонсувала нову марку "Кримський міст – ВСЬО". ФОТО

Діана Кречетова — 8 жовтня 2022, 12:12

Після новини про пожежу на Кримському мосту керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував нову марку під назвою "Кримський міст – ВСЬО".

Про це Смілянський повідомив у Facebook.

"Ранок ще ніколи не був такий добрий. З нагоди свята випускаємо нову марку з Кримським мостом, чи, точніше, з тим, що від нього залишиться", – написав керівник "Укрпошти".

Крім того, Смілянський опублікував ескіз нової марки, який створив художник Юрій Шаповалов. На ньому зображені головні герої фільму "Титанік". Проте стоять вони не на рострі знаменитого лайнера, що затонув у північному Атлантичному океані, а на палаючому Кримському мосту. На марці, яку, за словами Смілянського, готували давно, зображені й інші атрибути.

Фото: Ігор Смілянський

"Там і пральна машинка, і ворожа техніка, і наручники, які Крим розриває з росією", – розповідає він.

Точну дату випуску марки керівник "Укрпошти" повідомить пізніше. Вона вийде тиражем із накладом у 7 мільйонів примірників і коштуватиме 18 гривень.

"Доброго дня не бажатиму, бо він і так прекрасний. Кримський міст — ВСЬО!" – підсумував Смілянський.

Нагадаємо, вранці 8 жовтня стало відомо про те, що сталася пожежа на Кримському мосту, який з'єднує український тимчасово окупований півострів та Росію. Українці відреагували на ранкову новину із неабияким завзяттям.

Читайте також: "Благодатний вогонь зійшов": як українці реагують на пожежу на Кримському мосту

Реклама:

Головне сьогодні