На Київщині подружжя знімало у порно доньок 10-ти і 12-ти років – поліція

Ірина Батюк — 21 листопада 2023, 17:59

Поліція Київщини повідомила про підозру подружжю, яке створювало та розповсюджувало дитячу порнографію. Одну з дівчаток вітчим зґвалтував.

Як повідомила Національна поліція, жінка виготовила порнографічне відео за участі двох своїх доньок, 2011 та 2013 років народження, та розмістила його у мережі.

Її чоловік вчинив сексуальне насилля щодо однієї з падчерок. Свої дії він фільмував.

У коментарі "Українській правді. Життя" речниця поліції Київщини Яна Єрмоленко розповіла, що злочинні дії щодо двох дітей вчиняли їхня 31-річна мати і 32-річний вітчим.

Фото: Нацполіція

"Наразі невідомо, ці злочини подружжя вчинило вперше, чи вже були подібні епізоди. Це правоохоронці встановлять у межах досудового розслідування", – кажуть у Нацполіції Київщини.

Кіберполіція отримала інформацію про ймовірне вчинення кримінального правопорушення щодо малолітніх осіб 16 листопада. Вже наступного дня поліція змогла вийти на підозрюваних.

Подружжю обрали запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Вони вчинили особливо тяжкі злочини, за які їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі: чоловіку – від 10 до 15 років; жінці – від 8 до 12 років.

Наразі діти перебувають з біологічним батьком і проходять різного типу обстеження.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Волині колишнього гінеколога вдруге засудили за сутенерство.

Читайте також: На Волині до 5 років засудили чоловіка, який розбещував трьох малолітніх дівчаток

Реклама:

Головне сьогодні