На війні загинув чемпіон світу з кікбоксингу Сергій Лисюк

Яна Осадча — 23 листопада 2023, 19:41

На фронті загинув чемпіон світу з кікбоксингу, заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк.

12 листопада 2023 року спортсмен підірвався на міні, виконуючи бойове завдання в одній із найгарячіших точок Донбасу, повідомляють у Комітеті молоді і спорту.

Спортсмену ампутували ногу, але врятувати Сергія не вдалося. Лікарі Дніпра близько 10 днів боролися за життя титулованого спортсмена й захисника, але травми виявилися надто важкими.

Сергій Лисюк багаторазовий чемпіон Європи та світу. Він також працював викладачем кафедри фізичної підготовки Академії Державної пенітенціарної служби.

На фронті загинув чемпіон світу з кікбоксингу, заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк

У загиблого залишилися дружина і син.

"Ти завжди посміхався у відповідь на будь-які труднощі і сміявся в очі небезпеці, завжди був чесним, справедливим і дуже скромним. Ти був моїм чоловіком, другом, братом, моїм життям! Мабуть, на Небесах теж потрібно когось захищати, інакше вони б не забрали тебе у нас. Не хочу вірити, що більше не побачу твоєї посмішки. Як і обіцяла, не буду плакати.Я помолюсь і поцілую нашого сина, як ти завжди просив. Шкода, що Господь не зберіг, того, хто Захищав Батьківщину", написала дружина Сергія Олена Бібік.

12 листопада 2023 року спортсмен підірвався на міні
Сергій Лисюк багаторазовий чемпіон Європи та світу

Прощання з Сергієм Лисюком відбудеться у Чернігові 23 листопада в церкві Михайла і Федора, біля військового госпіталю о 10.30.

Читайте також: Через повномасштабне вторгнення загинули понад 250 спортсменів – Мінспорту

Реклама:

Головне сьогодні