У Києві чоловіка вдруге судитимуть за домашнє насильство над дружиною

Ірина Бура — 30 листопада 2023, 11:57

У Києві 49-річного чоловіка вдруге судитимуть за домашнє насильство над дружиною. Кривднику загрожує до двох років ув’язнення.

До Дніпровського управління поліції надійшла заява від місцевої мешканки про те, що чоловік продовжує вчиняти відносно неї домашнє насильство.

Жінка розповіла, що він ображає її лайкою, принижує, а також погрожує побиттям, повідомляють у поліції Києва.

За словами правоохоронців, кривдник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за протиправні дії, а в липні 2023 року суд засудив його до одного року позбавлення волі умовно.

Фото: DarioStudios/Depositphotos

"Чоловік сплачував штрафи, а також відбував адміністративні арешти, але свою поведінку не змінив. Маючи непогашену судимість та перебуваючи на іспитовому терміні, він продовжив вчиняти домашнє насильство відносно дружини", – кажуть у поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду.

За скоєне киянину загрожує до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, з початку року до поліції надійшло майже 244 тисячі заяв і повідомлень щодо вчинення домашнього насильства. Це найпоширеніший вид гендерно зумовленого насильства в Україні.

Читайте також: "Сама винна", що спустив зі сходів і побив до напівсмерті. 5 історій про біль"

Реклама:

Головне сьогодні