"Я зробила їй послугу": в Австралії ув'язнили жінку, яка викинула свою собаку з даху торгового центру

Ірина Бура — 20 грудня 2023, 17:03

В Австралії на 10 місяців ув'язнили жінку, яка викинула свою собаку з даху торгового центру. Прокуратура назвала злочин "кричущим, бездушним і жорстоким". Їй також заборонили протягом 10 років мати домашніх тварин.

Як повідомляє The Telegraph, на відеозаписах, які отримали поліція та слідчі зі захисту тварин, видно, як під час суперечки з бойфрендом жінка скинула пса з даху ТЦ (9-метрової висоти).

Травмовану 10-річну мальтійська болонку знайшов на асфальті біля торгового центру чоловік. Він припустив, що собаку збила машина, і одразу повіз її до ветеринара. З інформації на мікрочипі тварини він дізнався номер телефону власниці – нею виявилася 26-річна Емі Ліа Джадж. Власниця собаки та її бойфренд Скотт Фрост приїхали до клініки, щоб обговорити витрати на лікування тварини, однак вирішили піддати її евтаназії.

Емі Ліа Джадж написала в соцмережі, що "не може жити з почуттям провини" і ця таємниця "розриває її на частини".

Емі Ліа Джадж викинула свою собаку з даху ТЦ. ФОТО: The Telegraph

"Я зробила послугу тварині, бо досі лише завдавала їй болю і знущалася", – додала Джадж.

Скотта Фроста також покарали – його оштрафували за те, що він не вжив заходів для захисту собаки та заборонили мати тварин протягом трьох років.

Державна інспекторка Королівського товариства захисту тварин (RSPCA) Кайлі Грін, сказала, що цей випадок був "найстрашнішим", який вона бачила за 11 років своєї роботи.

"Собаки довірливі, і покладаються на своїх господарів, щоб ті їх захистили. Я не можу уявити більш огидної зради цієї довіри", – сказала пані Грін.

Читайте також: Бив ногою та тягнув по асфальту: киянину за знущання з собаки загрожує до 8 років тюрми

Реклама:

Головне сьогодні