Кияни створили сервіс для мандрівників, що обирає тури "за інтересами" без турагенцій

— 16 вересня 2015, 18:06

Проект стартував у вересні і наразі там можна знайти більше 150 авторських подорожей: експедиції, гірський трекінг, яхтинг і сплави по річках, гастро-та фотоподорожі, езотеричні поїздки.

Сервіс сортує подорожі за інтересами, датою від'їзду і повернення, організаторам. Обрану на сайті подорож можна тут же зарезервувати, залишивши свої дані і номер телефону. Ресурс показує, де буде відбуватися подорож, а клієнт вже може прилетіти з будь-якого міста світу в певну точку, повідомляє Ain.ua.

Організатори набирають невеликі групи для своїх турів і кожен такий авторський маршрут супроводжується гідом.


У команді працюють фахівці з України, Росії, Прибалтики, Південно-Східної Азії. Наразі команда планує систематизувати співтовариства і зібрати їх на одній платформі, а в кінці року вирішить те, як монетизувати проект.

Мобільних додатків у сервісу поки немає - їх планують випустити в наступному році. До грудня 2015 року вони планують збільшити кількість подорожей на платформі до 500, а також надати зручний сервіс для бронювання цих поїздок.

Цим літом у мережі запрацював путівник невідомими Карпатами. Його основна мета - популяризувати українські Карпати та об`єднати на одному сайті всю необіхну для туриста інформацію - визначні місця, події, житло. Особливу увагу розробники вирішили приділити опису курортів та гірських масивів.

Пізніше он-лайн путівник невідомими Карпатами Karpaty.ua та навігатор, що досліджує якість доріг Navizor вирішили об'єднатися. Сервіси допоможуть оминути "червоні" ділянки дороги, або дозволять принаймні "морально до них підготуватися".

Реклама:

Головне сьогодні