5 захопливих книжок до перших зимових днів

Катерина Хорощак — 11 грудня 2021, 10:00

Зима потроху вступає у свої права. Вона приносить із собою не тільки святкову атмосферу, а й хуртовини та холоди.

Ось добірка книг, які додадуть у ваше життя зимової атмосфери.

Головних персонажів книги "Мій останній континент" Мідж Реймонд звели разом Антарктида і любов до природи. Але щастя було занадто коротким, бо корабельна аварія та рятівні роботи роз’єднали двох закоханих.

Чи такими сильними були їх почуття насправді? Чи може вони обоє тікали від чогось, намагаючись заховати минуле у мовчазних снігах холодного континенту?

Адвокатку Сельму запросили розслідувати допінговий скандал на Олімпійських іграх, аби очистити ім’я однієї зі спортсменок.

Однак чим більше вона займається цією справою, тим більше розуміє, що розворушила зміїне кодло тіньових інтриг спортивної Федерації. І цей випадок – лише верхівка айсбергу.

Проте хто й навіщо затіяв цю смертельну гру? Відповідь чекає на вас у напруженому романі "Могила на двох" Анне Гольт.

Єдиною радістю жителів занепадаючого містечка Бйорнстад є хокей. Тож перемога у прийдешній грі є вкрай важливою, проте стається страшний злочин, що руйнує усі плани. І тепер під підозрою кожен.

Усім доведеться боронити не лише свою команду, а й рідних та близьких. Чи витримають людські почуття тест на міцність? Читайте у захоплюючій книзі Фредеріка Бакмана "Ведмеже місто".

Експресивна архітектора Бернадетт ніколи не була схожа на інших матусь, проте донька та чоловік всіляко підтримували її творчі прояви та стиль життя.

Одначе проти більшості нічого не вдієш, і якось емоційність жінки заводить її в халепу. І вона тікає. Тікає туди, де холод, пінгвіни, кити й нові можливості.

Проте ніхто гадки не має що сталося, а тому запитують – "Де ти поділась, Бернадетт?". Саме таку історію оповідає у свої книзі Марія Семпл.

Тяжкі випробування випали на долю героїв твору "Гора між нами" Чарльза Мартіна.

Замість потрапити додому на святкування власного весілля та встигнути на роботу у лікарню, вони опиняються на межі смерті, замкнені у засніжених гірських хребтах.

Та крім небезпечних умов вони стикаються і з власними страхами та почуттями, із якими, здається, несила боротися.

Вас також може зацікавити:

Книга року BBC-2021: оголосили короткі списки літературної премії

5 історичних детективів, що читаються на одному подиху

7 науково-фантастичних серіалів, які допоможуть втекти від реальності

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні