Ємець звинуватив Супрун у своїй відставці

Катерина Хорощак — 30 березня 2020, 17:45

Вже колишній міністр охорони здоров’я Ілля Ємець вважає, що підставою для його звільнення була позиція ексочільниці МОЗ Уляни Супрун – їй не подобалася його концепція реформування.

Про це Ємець розповів hromadske.

Ексміністр МОЗ Ілля Ємець

"Підстави такі: що нашій команді, їй було представлено продовження реформування охорони здоров’я, вона не сподобалась нашим головним опонентам – це є виконувачка обов’язків Супрун, яка за 3, по-моєму, роки продовжує, ну будемо так казати, знищувати стаціонарний рівень допомоги", сказав ексміністр МОЗ.

Ємець також зазначив, що надавати допомогу стаціонарного рівня простим людям буде неможливо через реформи Супрун.

Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада відправила у відставку міністра МОЗ Ілюю Ємця, а на його місце призначила Максима Степанова.

  • Степанов колишній керівник Одеської області. Його батько був головним лікарем у Слов'янську (і опинився у списках сепаратистів сайту "Миротворець").
  • У квітні 2019 Степанов відмовлявся залишати посаду голови Одеської ОДА за указом тодішнього президента Петра Порошенка, але його таки звільнили.
  • Степанов називав себе кумом колишнього губернатора Одещини Ігоря Палиці (6 травня 2014-го – 30 травня 2015 рр.), якого свого часу вважали довіреною особою Ігоря Коломойського.

Вас також може зацікавити:

Уляна Супрун: Найчастіше коронавірус підхоплюють не на вулиці, а вдома. Ексклюзивне інтерв’ю

Рада дозволила лікувати коронавірус незареєстрованими препаратами в Україні

Чи могли ви вже перехворіти на коронавірус раніше? Думки експертів

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні