Ємець готується стати міністром охорони здоров'я

Катерина Хорощак — 4 березня 2020, 14:54

Ілля Ємець може замінити Зоряну Скалецьку на посаді міністра охорони здоров'я.

Він подав електронну декларацію про майно та доходи за 2019 рік як кандидат на посаду очільника МОЗ у новому уряді.

Ємець працював міністром МОЗ за часів Януковича та зараз очолює Центр дитячої кардіохірургії.

Ілля Ємець. Фото із сайту Київської міської ради

У декларації зазначено, що Ємець має дві земельних ділянки - одну в Києві, іншу в місті Острог Рівненської області, а також квартиру та житловий будинок у столиці.

Також Ємець задекларував річну заробітну плату з Центру дитячої кардіохірургії у розмірі 708 075 гривень, пенсію - 144 787 гривеньта інші доходи.

Також на рахунках у банку в кандидата в міністри 485218 гривень, 3741 долар, 25 346 євро, а готівкою він зберігає 670 тисяч гривень, 74 тисячі доларів та 57 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що міністерка освіти і науки Ганна Новосад не хоче працювати у складі нового уряду і планує іти з посади.

Вас також може зацікавити:

За місяць до нового етапу медреформи: як МОЗ працює без міністерки Зоряни Скалецької

Що роблять, щоб коронавірусу не було в Україні, та чому евакуація й обсервація відбулись саме так: інтерв’ю Зоряни Скалецької

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні