Китайська дівчинка дивом залишилася живою під колесами позашляховика. Відео

— 13 грудня 2011, 11:05

Як потім з'ясувалося, 5-річна дівчинка посварилася з матір'ю, відмовилася йти за нею та у знак протесту сіла на автомобільну дорогу, повідомляють Вести.ru.

У цей момент на проїжджу частину як раз виїхав автомобіль. Швидкість його була невисокою. Яким чином водій не помітив дитину - невідомо. 16 перехожих підняли автівку, аби витягли дівчинку. На щастя, вона не отримала жодних травм.

Нагадаємо, це вже не перша ДТП за участю дитини. Так, кілька місяців тому інтернетом розійшлися жахливі кадри, коли дворічна дівчинка перебігає дорогу, її збиває маршрутка, дитина потрапляє під передні колеса.

Мікроавтобус на декілька секунд зупиняється, наче водій про щось задумався, а потім продовжує рухатися, переїжджаючи дитину ще й задніми колесами. Тоді повз неї пройшло 18 осіб. Жоден не зупинився аби допомогти і дитина загинула.

Пізніше, відбулася іще одна пригода: водій вантажівки збив п’ятирічного китайського хлопчика, а потім знову проїхався по ньому, щоб точно знати, що дитина померла і не платити за лікування потерпілого.

Реклама:

Головне сьогодні