Вагітна телеведуча дала відсіч "естетам", котрих обурив її живіт у кадрі

— 25 серпня 2015, 18:01

Кейті Фелінджер скоро стане мамою двох донечок. Поки ж вона продовжує вести прогноз погоди на одному з каналів у Філадельфії. Кейті вирішила написати пост-звернення в своєму Facebook через не надто чемні коментарі деяких глядачів, чиї естетичні почуття буцімто ображає вид великого живота.

Так одна людина повідомила Фелінджер, що вона нагадує їй ковбасу, а інший глядач назвав "огидним" виставляння вагітного тіла напоказ.

Зі слів Кейті, грубі коментарі особисто її ніколи не зачіпають. Але в цьому випадку проблема глибша, адже образи, що сиплються на неї, стосуються всіх майбутніх мам. Телеведуча вирішила звернутися до вагітних жінок, аби ті ніколи не сумнівалися, що прекрасні.

"Навіть із найнекомфортнішими – і, погляньмо правді у вічі, не надто гламурними – симптомами вагітності, які жінки терплять заради того, щоби привести в цей світ своїх безцінних діток, ви прекрасні, вас треба прославляти", - наголосила вона.

"Чесно, мені байдуже, як "жахливо" або "неприйнятно", на чиюсь думку, я виглядаю. Я з радістю наберу 50 фунтів та страждатиму від безсоння, нічного дискомфорту, якщо це означає більше шансів на те, що я народжу двох здоровеньких дівчаток. Зараз це дещо більше, ніж естетика", - зазначила Кейті.

Набряки, розтяжки, нудота, зайві кілограми та темні кола навколо очей, усе це – ордени материнства, за які жодній жінці не має бути перед кимось ніяково.[L]

"А ті з вас, хто вважає це "огидним", згадайте жінку, котра пройшла через точнісінько це саме задля того, щоби привести ВАС у цей світ", - написала Фелінджер.

Пост Кейті набрав уже понад 80 тисяч лайків.

Це не єдиний он-лайн скандал пов'язаний із материнством та його ознаками. Так, нещодавно мережу сколихнула публікація світлини шраму від кесаревого розтину. Чорно-білу світлину виклала на своїй сторінці в Facebook її автор, Хелен Аллер, не називаючи імені своєї героїні.

"Я не можу повірити в те, як багато жінок соромляться своїх шрамів та змушені почуватися так, ніби не виконали свою роботу належним чином, бо не народили дитину природнім шляхом", - зазначила Аллер.

Останнім часом також намагаються привернути увагу до дискусії про грудне вигодовування у публічних місцях.

Як відомо, на "Українській правді. Життя" розгорнулася дискусія щодо грудного вигодовування у публічних місцях. Так, автор статті "Этикет: грудное кормление в публичных местах" Анна Чаплигіна підняла питання етикету і грудного вигодовування у публічних місцях.

Натомість Анастасія Сальникова, у відповідь на цей матеріал озвучила кілька коментарів і розпочала дискурс щодо материнства, який переважає у суспільстві.

Фотопроект про грудне вигодовування Іветте Івенз.

Фотопроект про грудне вигодовування від мами чотирьох дітлахів Ерін Вайт, яка мала важкі часи, коли вигодовувала грудьми своїх дітей.

Реклама:

Головне сьогодні