МЗС України взяли на роботу нового посла – кота

— 27 грудня 2017, 10:50

Міністерство закордонних справ України взяло на роботу кота Амбасадора.

Про це у Twitter повідомив директор політичного департаменту МЗС Олексій Макеєв.

"Щойно призначено нового посла, і він уже на посту в МЗС України. Знайомтеся – Амбассадор. Він буде представляти українськокотячі інтереси на міжнародній арені, захищати від русощурів та сприяти виходу українського молока на світові ринки. Бєз-воз-мєз-дно!" – написав Макеєв.

У кота Амбасадора уже є власний Twitter-акаунт.

"Конкурс пройшов, призначення підписано! Добре, що держсекретарем працює Заяць – ми з ним однієї крові, порозумілися швидко. Тож маю перепустку і доступ до підвалу і даху. Приступаю!" - йдеться у першому дописі.

У липні 2017 року поліція Риги повідомила, що у їхньому відділку служить горобець. Пернатий полісмен пройшов випробувальний термін і отримав звання молодшого інспектора.

[L]У Британії поліцейського собаку звільнили з роботи, тому що був надто чемним – німецька вівчарка Гавел був надто комунікабельним, намагався налагодити контакт із злочинцями-незнайомцями та загравав із ними, замість того, щоб лякати під час арешту.

У Канаді кіт врятував своїх власників від пожежі.

А пес Пітучо із Бразилії та американський собака Екліпс щодня самостійно ходять за покупками в зоомагазин та їздять на прогулянку на громадському транспорті.

Реклама:

Головне сьогодні