7 безалкогольних напоїв, які не соромно випити дорослій людині. Радять бармени

— 13 квітня 2019, 10:00

Ми розуміємо, що напружена ситуація в країні, може викликати нестримне бажання напитись. Особливо, коли попереду вихідні.

Але тримайте себе в руках! Твереза голова нам потрібна як ніколи.

Але ж не чай з ромашкою пити, чи не так?

Хоча трав’яні чаї чудово заспокоюють, як щодо улюблених коктейлів, але без алкоголю?

Buzzfeed News опитав найкращих барменів, щоб зробити безалкогольні коктейлі такими, аби ви не відчували себе великою дитиною.

Фото: lakovenko123/Deposiohotos

Коктейль "Сент-Клемент"

Фото: BuzzFeed News

Бармен Джеймі Бакстер радить робити коктейль з апельсинового фрешу та гіркого лимона. І це освіжить і без джину який зазвичай туди додають.

Коктейль "Том Коллінз"

Фото: bhofack2/Depositphotos

"Це класичний коктейль, в який також додають джин. Треба просто прибрати джин. Це чудова комбінація цукрового сиропу, лимонного соку та содової води", каже засновниця бару "Gyn Monkey" Емма Стоукс.

Холодна кава

Фото: BuzzFeed News

Керівник бару Девід Сміт каже :"Всі люди, які люблять каву, куштували її холодну версію. Але я маю цікавіший варіант: рецепт с подвійними вершками та м’ятним сиропом. На смак нагадує коктейль на основі еспресо з мартіні. Чудово для літа або коли алкогольна версія неможлива".

Рожевий лимонад

#fruitydrink #cocktail #aperitivowithfriends #fruit #vaniglia

Допис, поширений Giulia Pepe (@giuliapepee) 10 Лют 2016 р. о 10:49 PST

Власник бару "The Dark Horse" Луї Левіс Сміт розповідає про свій улюблений безалкогольний трюк: "Візьміть жменю сезонних ягід, наприклад, полуниця, малина, лохина, киньте в шейкер 20 мл. цитрусового соку та таку ж кількістю меду. Встряхніть та налийте в бокал зі швепсом (Bitter Lemon)".

Якщо ж ягід під рукою немає, Сміт радить замінити їх яблучним соком та листям м’яти. За його словами, смакує не гірше за алкогольний оригінал.

М’ятна содова

#buihauscoffee #dulivn #mintsoda #phodibo

Допис, поширений alessialnd (@tuonganh111) 23 Гру 2015 р. о 7:22 PST

"Содова вода з м’ятним сиропом та свіжою м’ятою й скибками лайму – ідеальний варіант для літа", – стверджує менеджер бару "The Anchor Inn at Seatown" Девід Сміт. Також він радить використовувати для коктейлю саме солодку м’яту.

"Просто спробуйте й ви відчуєте різницю", – каже він.

Чай з льодом у стилі Pimm’s

Pimm’s – це американський бренд алкогольних напоїв, які часто додають у коктейлі. Менеджер бару "Tiny Leaf" Лі Шепард каже, що чай з льодом й бузиною, прикрашений огірком та свіжими ягодами – ідеальний варіант.

По-перше, це зовнішньо нагадує популярні у США коктейлі з вищезгаданим брендом.

По-друге, цитрус та танін, що міститься в чаї, можуть нагадувати за смаком алкоголь.

Журавлиновий сік та імбирне пиво

Фото: BuzzFeed News

"Свіжий журавлиновий сік, безалкогольне імбирне пиво, лайм, м’ята та трохи содової води – і ви маєте чудовий коктейль, що освіжає. Імбирне пиво надасть йому зовсім іншого смаку, не схожого на звичайний фруктовий сік", – розповідає керівник "Revolucion de Cuba" Мудасар Дар.

Будьмо!

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні