Суспільне розпочне транслювати уроки для молодших класів з 30 квітня

Катерина Хорощак — 28 квітня 2020, 14:19

Міністерство освіти і науки проанонсувало трансляцію уроків для школярів другого й третього класів на "UA: Першому" та "UA: Культурі" з 28 квітня, але Суспільне їх не показало.

Про це повідомляє "Детектор медіа" з посиланням на Суспільне.

Мовник зазначає, що покаже уроки з 30 квітня

Спершу мовник звинувачував МОН у тому, що з ним не домовилися.

"Нам прикро, що на сайті Міністерства освіти та науки проанонсували початок трансляції на каналах Суспільного відеоуроків для школярів другого й третього класів.

Маємо заявити, що це зробили без нашого відома, проведення будь-яких переговорів із Суспільним мовником, урахування програмування сіток мовлення каналів "UA: Перший", "UA: Культура" та інтересів різних сегментів аудиторії Суспільного", – було зазначено у заяві НСТУ.

Проте згодом на сайті Суспільного заяву зняли та про інцидент вже нічого не згадують.

Лише зазначають, що уроки покажуть з 30 квітня:

"Беручи до уваги громадський резонанс, Суспільний мовник цього тижня піде назустріч побажанням громадськості й покаже в четвер уроки для молодших класів".

Також мовник пропонує організаторам проєкту залучити до трансляції уроків для молодших школярів телеканали, які мають значно менше навантаження щодо освітнього мовлення на період карантину.

Нагадаємо, з 28 квітня "Всеукраїнська школа онлайн" запускає відео-уроки для учнів 1-4 класів.

Заняття для початкових класів транслюватимуть у вівторок і четвер.

Час трансляції – з 09:00 до 10:00 години, а один урок триватиме 15 хвилин.

Міністерство освіти та науки опублікувало розклад першого тижня дистанційних занять та теми уроків для учнів початкової школи.

Вас також може зацікавити:

Всеукраїнська школа онлайн запускає уроки для учнів 1-4 класів: розклад і теми

Як знімають телеуроки для школярів, й чому помилки неминучі. Пояснює вчитель

Про дистанційне навчання, закінчення навчального року, фінансування та плани: інтерв’ю з очільницею МОН Любомирою Мандзій

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні