Актора Талашка, окрім домагань, звинуватили ще й у зґвалтуванні неповнолітньої

Яна Осадча — 8 вересня 2021, 20:21

Народного артиста України, викладача КНУ імені Карпенка-Карого Володимира Талашка, який нещодавно потрапив у скандал, пов'язаний з домаганнями до студенток, звинуватили у зґвалтуванні.

Про інцидент заявила киянка Марія Смірнова-Матрос.

На своїй сторінці в Facebook Марія розповіла, що її в 17 років зґвалтував Володимир Талашко, який був другом родини.

Жінка написала, що викладач запросив її до себе репетирувати та готуватися до вступу в вищий навчальний заклад. А коли вона приїхала, актор почав до неї чіплятися.

Скрін з Facebook Марії Смірнової-Матрос

"Я кажу йому: "Володимире Дмитровичу, схаменися, тобі 62 роки, тобі треба все це робити з тими, хто тобі за віком підходить". Я йому кажу, що не хочу, але він продовжує наполягати.

Я розумію, що мені ніхто не повірить... І я вирішила піддатися всій цій історії й поїхати якомога швидше", – розповіла Матрос у коментарі "Суспільному".

Марія говорить, що не оприлюднювала цю історію і не зверталася до правоохоронних органів, щоб не починати скандал.

А зараз наважилася розповісти, щоб підтримати інших дівчат, які виступили зі звинуваченнями про домагання на адресу Талашка.

Володимир Талашко. Фото з Facebook-сторінки Олександра Ручка

Сам актор на прохання журналістів підтвердити чи заперечити слова Марії відповів:

"Нічого не знаю, вперше чую це".

Нагадаємо, у серпні щонайменше 6 дівчат – колишні абітурієнтки, студентки та журналістка – звинуватили Володимира Талашка у сексуальних домаганнях.

Вони розповідали, що чоловік запрошував їх до себе додому, пропонував провести додаткові репетиції, а потім починав чіплятися: гладити, лізти під одяг та цілуватися.

Після скандалу Володимира Талашка відсторонили від викладання в університеті та створили робочу групу для з’ясування фактів.

Група мала почати роботу з 1 вересня 2021 року.

Вас також може зацікавити:

Жертва не винна, тільки гвалтівник. Жінка на власному досвіді пояснила це в Twitter

Чи вирішать окремі вагони для чоловіків та жінок проблему сексуальних домагань та насильства?

"Це не означає "так": кампанія, що захищає право жінки вдягати будь-що і не бути звинуваченою у провокуванні гвалтівників. Фото

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні