Не пожалів навіть похресницю: на Буковині судитимуть двох пенсіонерів, які примушували до проституції неповнолітніх

Яна Осадча — 5 жовтня 2021, 16:53

На Буковині судитимуть двох пенсіонерів, які понад 15 років примушували неповнолітніх дівчат зніматися в порно-відео та залучали їх до надавання секс-послуг.

Серед потерпілих була похресниця одного з зловмисників, повідомляють у офісі Генерального прокурора.

74-річний мешканець Чернівців заманював до себе додому дочок своїх знайомих та жінок, з якими у нього були інтимні стосунки.

Чоловік фотографував дітей оголеними, а також займався з ними сексом за гроші, фіксуючи все на відео. Слідчі знайшли у нього 54 гігабайти файлів із зображеннями та відео порнографічних сцен, зокрема, за участю дітей.

Фото: Nomadsoul1/Depositphotos

Пізніше обвинувачений почав залучати дітей до надання інтимних послуг за винагороду іншим чоловікам. Він виконував роль сутенера: обумовлював дату, час та розмір грошової винагороди. Також забезпечував клієнтів постільною білизною, рушниками та засобами контрацепції для інтимних зустрічей, які відбувались у нього в квартирі.

Серед постійних відвідувачів був 66-річний завідувач відділенням одного з чернівецьких коледжів.

Кінець незаконному "бізнесу" поклали заяви в поліцію від двох постраждалих дівчат.

"Спочатку діти сприймали усе, що з ними відбувається, як гру, а підростаючи отримували для себе джерело доходу. Фактично потерпілими від протиправних дій обвинувачених було троє дівчат, проте лише дві проявили сміливість та подали слідчому заяви про визнання їх потерпілими у провадженні", – повідомили в прокуратурі.

Обвинувальний акт щодо двох кримінальних напарників направлено до суду. 74-річному чоловіку інкриміновано вчинення 58 епізодів кримінальних правопорушень, а його 66-річному спільнику – 29.

Вас також може зацікавити:

За згвалтування малолітніх та торгівлю дітьми пропонують давати довічне

Як розпізнати сексуальне домагання та примус і навчитися захищати свої кордони

В Індії чоловіка, обвинуваченого в домаганнях, зобов'язали прати й прасувати для всіх жінок села

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні