Одеська область відновлює освітній процес

Катерина Хорощак — 9 березня 2022, 19:41

Одещина стала третім регіоном, де відновлюють навчання з 14 березня. Освітній процес запускають також Львівська та Івано-Франківська області.

Рішення про початок навчання Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації опублікував у Facebook.

Поки що школярі навчатимуться дистанційно.

"Кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучення до освітнього процесу дітям, які тимчасово переїхали на Одещину, у зв'язку з воєнними діями на території України", – наголосили у департаменті освіти і науки.

Фото: AndrewLozovyi/Depositphotos

Тим, хто не може піти у школи за місцем тимчасового проживання, пропонують скористатися каналом дистанційної освіти Рішельєвського ліцею та сайтом Одеської академії неперервної освіти. У розділі "Школа в цифровому світі" можна знайти навчальні матеріали, які постійно оновлюватимуться.

Також у Департаменті освіти і науки Одеської облдержадміністрації рекомендують з 14 березня розпочати дистанційне навчання в училищах та коледжах.

Волинський, Рівненський та Закарпатський департаменти освіти наразі не публікувати жодних рішень стосовно початку навчання.

У Тернопільській області розглядають відновлення навчання у дистанційному форматі, але про дату виходу на навчання поки що не повідомляли.

Вас також може зацікавити:

На Львівщині та Івано-Франківщині відновлюють навчання

В Україні створили онлайн-платформу для навчання та психологічної підтримки школярів

Українських школярів запрошують на пізнавальні онлайн-зустрічі із вчителями

В Україні запускають онлайн-заняття для школярів 1-4 класів: розклад

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні