Подолати стрес: для українців запустили безкоштовний курс психологічної допомоги

Михайло Загородній — 29 квітня 2022, 17:19

Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс з базової психологічної допомоги, на якому навчатимуть справлятись з наслідками стресових ситуацій, пов’язаних з війною.

На курсі можна буде навчитись визначати ознаки стресу та як реагувати на нього, а також засвоїти перевірені техніки надання психологічної допомоги собі та своєму оточенню.

"Запустити безкоштовний онлайн-курс базової психологічної допомоги – саме таким був найпопулярніший запит слухачів Prometheus від початку великої війни", – розповів "УП. Життя" співзасновник Prometheus Іван Примаченко.

Техніки та знання з курсу допоможуть не лише точково стабілізувати психіку, а й завадити загостренню психологічних проблем та уникнути хронічної стадії.

Фото: Prometheus

Програма занять є глибоко практичною і заснована на досвіді роботи з людьми, які переживають кризові моменти у своєму житті.

"Курс допоможе слухачам впоратися зі стресом та допомогти своїм близьким пережити ці непрості часи, дати раду неконтрольованим емоціям та допомогти психіці на шляху до зцілення", – додає Іван Примаченко.

Він наголошує: програма не замінить професійної психологічної та психотерапевтичної роботи, але допоможе значно зменшити рівень психологічної травматизації.

Автори курсу підготували теоретичну частину та практичні поради, які можна використати в незалежності від професії.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

Вас також може зацікавити:

Як зібратися докупи, позбутися синдрому "все пропало" та не зламатися в кризовий час. Поради психотерапевток

Накриває? Дієві заспокійливі, ефект плацебо та інші методи, як не з'їхати з глузду під час війни

Війна вбила морально? Дізнайтесь, чи немає у вас симптомів ПТСР

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні