"Це якісь неправильні висновки": Суббота відреагував на звинувачення

Тетяна Денисенко — 11 квітня 2023, 19:00

Співведучий YouTube-проєкту "Подкаст-терапія" Спартак Суббота, який став героєм резонансного розслідування, записав відеореакцію на публікацію.

"Дякую, вже бачив ці новини, звісно читав, помічниця вичитала, не було часу все дивитися. Що я можу сказати: це не перший хейт, з яким стикаюся, він буде і далі. Я це просто переживу. Але що я хочу сказати, "не дозволю ображати свою аудиторію", – каже Спартак Суббота.

Він додав, що зробить висновки щодо людей, які його дивляться, яким він подобається.

"Це якісь неправильні висновки, як мені здається. З усім можу змиритися. Все можу "з’їсти", крім образ в сторону своїх близьких людей і глядачів", – додав герой розслідування.

"УП. Життя" сконтактувала зі співведучим подкасту Спартака Субботи Євгеном Яновичем, щоб з’ясувати, що він думає стосовно розслідування про діяльність його колеги.

ВІДЕО ДНЯ

"Бачив. Дякую, що написали. Ознайомлюся з матеріалами і пізніше все обов’язково напишу. Там стільки матеріалу, що й половини не бачив", – відповів Янович.

Нагадаємо, Спартака Субботу звинувачують у брехні стосовно освіти, наукового ступеня та ставлять під сумнів його експертність.

Українці почали ділитися враженнями від розслідування у соцмережах, а "УП. Життя" зібрало кілька з них.

Реклама:

Головне сьогодні