"Вивчаю – не чекаю": оновили функції і контент застосунку для учнів початкової школи

Ірина Бура — 14 грудня 2023, 12:48

У мобільному застосунку для учнів "Вивчаю – не чекаю" оновили функції і контент.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, для всіх класів початкової школи стали доступними уроки з математики та читання за перший семестр. Також програму першого семестру наповнили творами понад 20 відомих українських дитячих авторів.

Крім того, з'явилася версія додатка для комп’ютера, а для вчителів додали можливість підʼєднати до застосунку "Вивчаю – не чекаю" власний кабінет у Google Classroom. Там вони можуть відстежувати прогрес учнів і учениць та керувати освітнім процесом.

У грудні у "Вивчаю – не чекаю" з’являться уроки з математики й читання для третьої чверті всіх класів початкової школи, тож одразу після зимових канікул діти зможуть продовжити опановувати шкільну програму.

Фото: Wavebreakmedia/Depositphotos

Навесні в застосунок завантажать уроки четвертої чверті. Таким чином навчальна програма з математики й читання стане доступною для всіх класів початкової школи, зазначають у МОН.

З моменту запуску застосунку його завантажили майже 90 тисяч разів. Він не потребує доступу до інтернету, тож з його допомогою можна безперешкодно навчатися в укриттях.

"Учителі й батьки активно використовують "Вивчаю не чекаю" для школярів молодших класів. Діти вчаться через пізнавальні відеоуроки, розроблені за підходами мікронавчання. Кожне заняття підкріплене інтерактивними мінііграми й завданнями", – йдеться у повідомленні МОН.

Нагадаємо, у вересні 2022 року міжнародна організація "War Child Holland" та ГС "Освіторія" в партнерстві з МОН України створили застосунок "Вивчаю – не чекаю". Він покликаний допомогти дітям в інтерактивному форматі проходити шкільну програму або закріплювати вивчене.

Читайте також: Як і навіщо читати дитині або разом з дитиною

Реклама:

Головне сьогодні