Побачення із зірками: триває аукціон зустрічей, що допоможе зібрати на укриття в дитсадку Миколаєва

Олена Барсукова — 18 грудня 2023, 12:59

В Україні триває благодійний аукціон зустрічей, учасники якого збирають 2 млн грн на облаштування укриття у дитячому садочку № 77 у Миколаєві.

Благодійний аукціон від фондів savED та "Твоя опора" проходить на платформі meetingme.org.ua та триватиме до 30 грудня.

На порталі можна побачити понад 60 лотів – це відомі українці, які проведуть час із тими, хто зробить найбільші ставки. Зокрема, в аукціоні бере участь телеведуча Катерина Осадча, депутат і військовий Роман Лозинський, письменниця Ірена Карпа, головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва та інші.

"Навколо ідеї згуртувалися люди з різних сфер – від зірок шоубізнесу, блогерів до вузькопрофільних експертів. Кожен з них представив індивідуальний лот.

За результатами торгів, їх переможці проведуть час із цікавими людьми, або ж отримають цінну експертну консультацію", – кажуть організатори аукціону.

Фото: Фонди savED та "Твоя опора"

Люди, які роблять ставки, можуть поборотися за можливість побувати на зйомках поки що секретної програми з Катериною Осадчою, поснідати з головною редакторкою УП Севгіль Мусаєвою та політологом Миколою Давидюком, відвідати індивідуальне заняття з тренеркою та телеведучою Анітою Луценко.

Серед інших можливих лотів – консультація з роботи в кадрі від телеведучої Ілони Довгань, онлайн-розмова про літературу з письменницею та співачкою Іреною Карпою чи авторський онлайн-курс "Fashion Portreit" від художниці Вікторії Кагаловської.

Ставки на лот можна зробити на сайті. Виручені кошти допоможуть вихованцям миколаївського садочка навчатись у безпеці.

"Від початку повномасштабного вторгнення сигнал повітряної тривоги у Миколаївській області звучав понад 1600 разів. Садочку № 77 пощастило залишитися неушкодженим під час масованих ракетних обстрілів Миколаєва…

Втім, відкрити двері для своїх вихованців садочок не може через відсутність безпечного укриття. А ми мріємо, аби це укриття було не просто сірим підвалом, а стало для дітей комфортним, затишним, а головне – безпечним освітнім простором", – наголошує співзасновниця Благодійного фонду savED та ексміністерка освіти і науки Анна Новосад.

Нагадаємо, раніше "Українська правда" разом з фондом savED організовували збір на укриття для ліцею №55 у прифронтовому Миколаєві у рамках кампанії "До школи знов". Тоді вдалося зібрати 4 мільйони гривень для капітального ремонту шкільного підвалу під бомбосховище.

Читайте також: "Дивлюся на школу – а її нема": 4 історії учнів, класи яких зруйнувала Росія

Реклама:

Головне сьогодні