Гендер-паті відразу після одруження: поблизу фронту військовий побрався з коханою

Анна Коваленко — 19 червня, 13:15
Гендер-паті відразу після одруження: поблизу фронту військовий побрався з коханою
Ярослав та Оксана чекають на первістка
68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша

За кількадесят кілометрів від лінії зіткнення військовослужбовець Ярослав узяв шлюб зі своєю коханою Оксаною. Подружжя також чекає на сина.

Про одруження, відразу після якого провели гендер-паті – свято оголошення статі майбутньої дитини, повідомили в соцмережах 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.

У коментарі "УП. Життя" військовослужбовець зенітної ракетної батареї розповів, що з майбутньою дружиною познайомився 6-7 років тому – незадовго до того, як приєднався до лав ЗСУ.

Зізнається, що перше враження не було приємним, однак це не стало перешкодою для побудови міцних стосунків.

"Познайомилися ми в компанії друзів на Новий рік. А потім щось закрутилося, завертілося. То на каву, то разом гуляти, та й понеслося.

ВІДЕО ДНЯ

Ми давно планували (одружитися – ред.), але я вічно в роз’їздах, фактично вдома рідко бував. Усе думали, от-от закінчиться мій контракт", – додає чоловік.

Одружені Ярослав та Оксана
68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша
Гендер-паті
68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша
Військові на весіллі
68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша

За словами захисника, його служба у війську мала закінчитися в день початку повномасштабної війни – 24 лютого 2022 року. Тоді Ярославу лишилося поставити останню печатку на документах у військовій частині, але він вирішив не залишати лав Збройних сил.

Військовослужбовець розповів, що церемонію подружжя провели поблизу лінії фронту через неможливість від’їхати від позицій на тривалий час. Однак до святкування радісної події змогли приєднатися деякі побратими захисника, зокрема старший сержант Олександр.

"Дуже багато людей по позиціях, усі зайняті, тому не було дуже можливості багатьом збиратися", – пояснює чоловік.

За словами військовослужбовця, саме його товариш Олександр, який місяць тому також побрався із своєю коханою, запропонував зафіксувати на фото щасливі моменти подружжя відразу після їхнього весілля.

У цей день молоді також дізналися стать їхньої майбутньої дитини – в Ярослава та Оксани народиться хлопчик. Новоспечене подружжя вже розмірковує над тим, яке ім’я дати своєму первістку.

Медовий місяць подружжя планує провести вже після перемоги.

Нагадаємо, на початку червня колишній військовослужбовець Олексій освідчився своїй коханій Анастасії. Пара познайомилася в клініці під час реабілітації після ампутації – обоє втратили кінцівку під час служби в лавах Збройних сил.

Реклама:

Головне сьогодні