Netflix запускає реаліті-шоу за мотивами "Гри в кальмара" з призом у 4,5 млн доларів

Діана Кречетова — 15 червня 2022, 17:51

Компанія Netflix анонсувала запуск телевізійного реаліті-шоу за мотивами сюжету відомого південнокорейсько серіалу "Гра в кальмара" (Squid Game).

Про це повідомляє CNN.

Реаліті-шоу називатиметься "Гра в кальмара: Виклик". Учасниками, як і в серіалі, стануть 456 людей – це найбільший акторський склад в історії подібних шоу, що транслюють на телебаченні.

"Гра у кальмара: Виклик" складатиметься з 10 епізодів. При цьому до кандидатів в учасники є кілька вимог. Зокрема, організатори встановили віковий поріг – не молодше 21 року. Зараз проводиться кастинг для людей, зацікавлених у змаганнях. І хоча в оригінальному шоу знялися корейські актори, які всюди говорили корейською, нова "Гра в кальмара" шукає англомовних людей з будь-якої частини світу.

"Гра в кальмара" (Squid Game). Фото: faizzaki/Depositphotos

"Гравці візьмуть участь у низці змагань, навіяних оригінальним серіалом, з несподіваними доповненнями. Їхні стратегії, альянси та особистість кожного пройдуть через випробування на міцність мірою того, як навколо усуватимуться конкуренти", – підкреслюють організатори шоу.

Читайте також: Компанія НВО анонсувала документальний фільм про аварію на ЧАЕС

Учасникам доведеться пройти серію випробувань, створених за мотивами серіалу. Завдання вимагатимуть вміння бути стратегом та кооперуватися із суперниками. Вони будуть боротися за найбільший приз в історії телевізійних шоу – 4,56 мільйонів доларів.

На відміну від оригінального сюжету "Гри в кальмара", жоден учасник, що програв, не постраждає (нагадаємо, що за сюжетом вбивали тих, хто порушував правила або вибував із гри). Натомість у них залишаться приємні спогади про участь у проєкті.

"Гра в кальмара" підкорила світ завдяки захоплюючій історії режисера Хвана. Ми вдячні за його підтримку і втілюємо його історію в реальність", – заявив віце-президент Netflix з документальних серіалів Брендон Рігг.

Читайте також: Сценарист "Карткового будинку" зніме документальний фільм про звірства росіян у Бучі

Подати заявку на участь у шоу може кожен охочий – для цього потрібно залишити заявку на сайті SquidGameCasting.com. Зйомки відбудуться у Великій Британії на початку 2023 року і триватимуть близько чотирьох тижнів.

Інформація про майбутнє шоу з'явилася на тлі анонсу другого сезону серіалу "Гра в Кальмара".

Зазначимо, серіал про гру на виживання режисера Хвана Дон Хьока набув шаленої популярності серед глядачів по всьому світу.

Це перший корейський драматичний серіал, який увійшов у топ 10 серіалів Netflix за переглядами у світі. Він посів перше місце у 90 країнах, зокрема в США та Великій Британії. У перші 28 днів показу його переглянули 111 людей.

За сюжетом 456 людей, які мають фінансові проблеми, погоджуються взяти участь у таємничій грі на виживання. Протягом шести днів вони повинні проходити по одній дитячій грі. Переможець отримує 45,6 млрд вон (38,5 млн доларів США), а ті, хто програв, – гинуть.

Читайте також: Герої фільму про Донбас, який номінували на "Еммі", вирвалися з окупації і повернулися в Україну

Реклама:

Головне сьогодні