Учасники пробного ЗНО можуть пройти тести зі всіх предметів безкоштовно – організатори

Катерина Хорощак — 17 червня 2020, 12:19

Ті, хто зареєструвалися на пробне Зовнішнє незалежне оцінювання, можуть пройти тестування не тільки з тих предметів, які обрали, а зі всіх доступних.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

"Якщо Ви зареєструвалися для проходження української мови і літератури, а також математики, тепер Ви зможете пройти тестування з фізики, хімії, географії та будь-якого іншого навчального предмета, а потім і дізнатися свої результати", – пояснюють в УЦОЯО.

В Центрі радять завантажити тестові матеріали, пропрацювати із запропонованими завданнями і не забувати при цьому пильнувати за часом: уміння правильно розподілити час – чи не найважливіше з організаційних умінь під час складання тестів.

Ті хто зареєструвалися на пробне Зовнішнє незалежне оцінювання, можуть пройти тестування не тільки з тих предметів, які обрали, а зі всіх доступних

До 18:00 19 червня потрібно внести свої відповіді до сервісу визначення результатів, щоб до 23 червня отримати свій результат за шкалою 100-200 балів.

Нагадаємо, МОЗ остаточно визначиться щодо проведення ЗНО до 20 червня.

Вас також може зацікавити:

Поверненням коштів за скасування пробного ЗНО мають займатися організатори. Чому це ще одна загроза тестуванню

Руки геть від ЗНО: українці відреагували на можливе скасування тестування

Як проходитиме ЗНО-2020: за яких умов впустять з температурою 37,3°C, як сидітимуть учасники та як пити воду в масках

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні