У мережі вирішили створити рейтинг "шкідливих" блогерів 

Дарія Поперечна — 20 жовтня 2020, 15:26

Створити рейтинг блогерів, які можуть давати шкідливі поради щодо лікування та охорони здоров'я, вирішила засновниця ініціативи "Як не стати овочем" Оксана Мороз.

Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі та попросила поділитися інформацією.

Експертка шукає блогерів з великою аудиторією, які дають поради з недоказової медицини та заперечують існування коронавірусу.

"Є ідея створити рейтинг шкідливих блогерів. Для початку тих, які заперечують COVID-19. Закликають не носити маски, лікуватися настоями з кори молодого дуба і так далі і тому подібне", – розповіла Оксана Мороз.

Ймовірно приводом стала трагічна подія – відомий український блогер Дмитро Стужук помер від ускладнень, викликаних COVID-19.

При цьому родину Стужук неодноразово критикували за пропаганду домашніх пологів та відмови від щеплень.

Що стосується впливу COVID-19, то колишня дружина блогера – Софія Стужук та Дмитро дотримувалися позиції, що вірус становить загрозу лише для людей із ослабленим здоров'ям, осіб похилого віку тощо, а зайва паніка навколо нього нагнітається штучно.

Після смерті колишнього чоловіка, Софія розповіла, що у нього були проблеми з серцево-судинною системою, тому, на її думку, він і потрапив у страшний відсоток летальних випадків.

Вас також може зацікавити:

5 фільмів, які допоможуть відрізняти фейки та менше наступати на граблі соцмереж

Алгоритми Facebook сприяють поширенню фейків щодо COVID-19. Звіт

КоронаВірусне: спростовуємо фейки, якими обріс CoViD-19

Втратити страх, гідність та сумління? На що блогери йдуть заради слави. ФОТО

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні