Кабмін звільнив одного із заступників Шкарлета і знову призначив

Катерина Хорощак — 23 грудня 2020, 15:56

Уряд звільнив Андрія Вітренка з посади заступника міністра освіти і науки України і призначив заступником міністра з питань європейської інтеграції.

Відповідне рішення Кабмін прийняв під час засідання 23 грудня.

Про це повідомив народний депутат Василь Мокан у Facebook.

Раніше посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції займав Сергій Шкарлет, коли виконував обов'язки очільника МОН, але 17 грудня Верховна Рада призначила Шкарлета міністром освіти і науки України.

Андрій Вітренко

Андрій Вітренко - доцент економічного факультету Київського національного університету імені Шевченка та доктор економічних наук.

Студенти вишу повідомляли, що після того, як закінчився термін контракту попереднього ректора КНУ ім. Шевченка Леоніда Губерського, тимчасовим виконувачем обов'язків ректора міг стати Андрій Вітренко.

Та студпарламент КНУ виступив проти призначення в.о. ректора Вітренка, оскільки, за їхніми словами, він брав участь у місцевих виборах та провів у виші агітаційний захід партії "Слуга Народу".

Згодом Вітренко балотувався на посаду ректора КНУ, але програв вибори.

Вітренко став депутатом Київради від фракції "Слуга народу" та очолив постійну комісію з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Нагадаємо, нещодавно рада призначила Сергія Шкарлета міністром освіти і науки України.

Вас також може зацікавити:

Ректори виступають "за", освітяни та науковці "проти" призначення Шкарлета міністром МОН. Що відбувається?

Кабмін ще на рік переніс ріст зарплат вчителів. Але Шкарлет запевняє, що підвищення буде

Освіта теж: мовний омбудсмен розповів, які сфери мають перейти на українську з 16 січня

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні