Школи Києва йдуть на карантинні канікули з 23 жовтня

Яна Осадча — 22 жовтня 2021, 12:31

Школи Києва закриють щонайменше на 2 тижні з 23 жовтня до 8 листопада.

Власне осінні канікули для школярів триватимуть з 23 до 31 жовтня. Чи повернуться з 1 листопада учні принаймні на дистанційне навчання – наразі не відомо.

Про це заявив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба на пресконференції 22 жовтня.

"З 23 жовтня по 8 листопада заклади загальної середньої освіти не працюватимуть. Школи весь наступний тиждень будуть на канікулах", розповів Кулеба.

Фото alebloshkaDepositphotos

Причина – у складній ситуації з COVID-19.

"Із завтрашнього дня ми відправляємо школи на канікули, з огляду на складну ситуацію з COVID-19. Підкреслюю, не з понеділка, а від завтра, враховуючи епідеміологічні показники міста", – заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі каналу Україна24.

У КМДА ще не визначились, чи буде наступний після канікул тиждень карантинним, чи протягом нього запровадять дистанційне навчання.

Школярі точно будуть на канікулах один тиждень. Щодо другого тижня ми визначимося пізніше: чи будуть продовжені канікули, або буде дистанційне навчання. Але точно два тижні школи будуть закриті, зокрема і 1-4 класи", – додав заступник голови КМДА.

Дитячі садочки та інші навчальні заклади столиці продовжують свою роботу в звичному режимі за умови 100% вакцинації усього персоналу проти COVID-19.

Вас також може зацікавити:

МОН закликає перевести студентів на дистанційку з 25 жовтня

МОЗ рекомендує відправити українських школярів на дострокові канікули

Онлайн-освіта вже даність: як покращити якість дистанційного навчання

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні