Підозрюють отруєння невідомою речовиною: у Рівному розслідують смерть 3-річного хлопчика

Анастасія Мосорко — 18 жовтня, 13:41
Підозрюють отруєння невідомою речовиною: у Рівному розслідують смерть 3-річного хлопчика
У Рівному розслідують смерть 3-річної дитини через ймовірне отруєння
toeytoey/DEPOSITPHOTOS

Правоохоронці з'ясовують обставини смерті 3-річного хлопчика з Дубна, який помер від можливого отруєння невідомою речовиною.

Про це повідомили в Рівненській обласній прокуратурі.

Дитину госпіталізували разом з мамою та бабусею, коли в них з'явилися підозри на отруєння. Спочатку їх відвезли до Дубенської лікарні, а пізніше через погіршення стану хлопчика перевели до обласної лікарні в Рівному. Врятувати життя дитині лікарям не вдалося.

Попередньо у прокуратурі зазначають, що причиною смерті могло стати отруєння, проте, чим саме – поки невідомо. Слідство розглядає кілька варіантів: отруєння чадним газом, рибою, яку їли всі, окрім батька, або ж іншою речовиною.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці підкреслили, що найближчим часом очікують на результати експертиз, які дадуть можливість більш точно оцінити ситуацію.

За словами правоохоронців, також слідчі перевіряють дії медиків, щоб з'ясувати, чи своєчасно і правильно надавали допомогу хлопчику.

Раніше ми розповідали, що у Києві чоловік місяцями труїв неофіційну дружину, з якою прожив 15 років, щоб забрати квартиру і машину.

Реклама:

Головне сьогодні