Марки "Русский военный корабль, иди…" розкупили у відділеннях Укрпошти. Їх продаватимуть онлайн

Михайло Загородній — 20 квітня 2022, 17:21

Українці придбали 700 тисяч марок із крилатою фразою захисників острова Зміїний "Русский военный корабль, иди нах*й".

Продаж марок припинили в усіх відділеннях, крім Києва, та їх все ще можна буде придбати онлайн, розповів Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, що.

У столиці в будівлі Головпоштамту 20 квітня з 13:00 продають марки виключно тим, хто записався у черзі за день до цього.

"Там з 13:00 сьогодні будуть продаватись марки тим 1500+ клієнтам, хто вчора не зміг їх отримати та записався в список. Я обіцяв, що вони отримають свої марки, і я це виконаю", – каже Смілянський.

Фото: Укрпошта

Ще 100 тисяч марок з російським кораблем, за словами Смілянського, продадуть в інтернет-магазині. Їх зможуть придбати із 21 квітня ті, хто зробив замовлення у перші дні.

З 22 квітня придбати культову марку зможуть усі охочі в Україні та за кордоном.

Решту тиражу використають для офіційних делегацій, музейних фондів, міжнародних зобов’язань в рамках Всесвітнього поштового союзу та по філателістичних абонементах.

Також Смілянський гарантував, що кожен працівник Укрпошти зможе отримати 1 марку. Невелику кількість планують використати для маркетингу.

"Чи буде додатковий тираж цієї марки? Ні. Але ми знайшли вихід, як саме ця серія з кораблем буде продовжена, тому чекайте на повідомлення на початку наступного тижня, як тільки ми підпишемо всі технічні моменти. Майки та інші речі з маркою також вже зовсім скоро будуть в нашому інтернет-магазині та відділеннях", – сказав він.

Нагадаємо, Укрпошта ввела в обіг із фразою-відповіддю захисників острова Зміїний 12 квітня.

Марка отримала шалену популярність серед українців, у Києві за нею люди вишикувались у довгу чергу. Через це Укрпошта вводила обмеження на продаж марки.

Вас також може зацікавити:

"Побачити Чорнобаївку і померти": реакція українців на поразки окупантів

Польська пошта випустила марки й конверти на підтримку України. ФОТО

Укрпошта показала ТОП-20 ескізів для марки "Русский военный корабль, иди нах*й". ФОТО

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні