Vисокі стандарти

Про проєкт "Vисокі стандарти"

 
5 правил управления рестораном
Как правильно сочетать блюда с вином. Советы профессионального сомелье
4 рецепта для идеального рождественского стола
Новый Год в винных моментах: от аперитива до курантов
Блюда, которые приносят удачу в год Крысы. Советы от шеф-повара
Эко-тренд: Забота или вынужденная необходимость?
Лайфхак: як перетворити звичайну страву на шедевр
Шампанське: де, коли і як пити
Як відкрити ресторан та не облажатися
Гастро-тур від шеф-кухара: куди й за чим їхати?
Куди їхати у подорож за смачним вином? Поради від сомельє
Як поводитися в закладі. Поради від керівниці ресторану
Що замовляти на першому побаченні, діловому обіді, сімейній вечері. Поради від шеф-кухаря
Як обрати вино та як його подавати. Поради від сомельє