Марку "Русский военный корабль, иди нах*й" продали на аукціоні за 5 млн гривень

Діана Кречетова — 22 квітня 2022, 18:28

Марку "Укрпошти" з крилатою фразою українського захисника острова Зміїний "Русский военный корабль, иди нах*й" продали на благодійному аукціоні від Prozorro за 5 млн грн.

Гроші від продажу поштової марки відправили Збройним силам України, повідомила пресслужба "Укрпошти" у Facebook.

"Сьогодні наша армія отримала чималу суму допомоги. Зрештою, саме завдяки подвигам ЗСУ, марка набула такої популярності й змогла зібрати мільйони.

Дякуємо учасникам аукціону й особливо переможцю, що боровся за комплект з автографом до останнього. Ці зусилля були недаремними", – наголосили в Укрпошті.

Марку з легендарною фразою українського прикордонника у відповідь російському кораблю продали за 5 млн. гривень. Зображення: Укрпошта

Нагадаємо, поштову марку "Русский военный корабль, иди нах*й" ввели в обіг 12 квітня. Її назва – слова українського прикордонника Романа Грибова острова Зміїний у відповідь російському кораблю став символом спротиву військовій агресії РФ.

ВІДЕО ДНЯ

Вже наступного дня цей самий крейсер "Москва", який йшов захоплювати Одесу, підбили протикорабельними ракетами "Нептун" українські військові.

Попит на марку – безпрецедентний. Вже 20 квітня Укрпошта повідомила, що українці придбали 700 тисяч марок. Люди стояли у кілометрових чергах до відділень. Після цього її продаж у відділеннях призупинили.

Згодом гендиректор компанії Ігор Смілянський анонсував обмежений тираж вже нової марки "Русский военный корабль – все", що викликало неабияке обурення у суспільства.

Вас також може зацікавити:

Марки "Русский военный корабль, иди…" розкупили у відділеннях Укрпошти. Їх продаватимуть онлайн

Укрпошта вводить обмеження на марку "Русскій воєнний корабль, іді ..." через великий ажіотаж

Польська пошта випустила марки й конверти на підтримку України. ФОТО

Укрпошта показала ТОП-20 ескізів для марки "Русский военный корабль, иди нах*й". ФОТО

Хочете дізнатися більше здоров'я та здоровий спосіб життя? Долучайтеся до групи Мамо, я у шапці! у Telegram та Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні