Підтримай нас, щоб ми без обмежень могли продовжувати роботу – долучайся до Клубу УП!
Підтримай роботу журналістів

Українці їдять сало, щоб не замерзнути

3 лютого 2012, 10:52

Копчене чи зі спеціями – воно поповнює жирові запаси організму, пише Euronews.

За словами дієтолога Оксани Скиталінської, якийсь невеличкий шматочок сала, канапка з салом – те що треба, це енергетична їжа.

Лікарі наполягають, що в морозну погоду кави на сніданок недостатньо. Необхідно з‘їсти яєшню чи кашу і запити великою кількістю гарячих напоїв.

"Зараз не найкращий час, для того щоб сидіти на дієті. Люди, які мало їдять, на цей період їм потрібно забути про це. Вони не наберуть зайві кілограми, але вони можуть набратися хвороб. Їхній імунітет може погіршитися, і вони можуть захворіти", – продовжує дієтолог.

У 20-градусні морози усім охочим зігрітися також пропонують відвідувати спеціалізовані пункти. Їх по країні встановлено понад 1700, а на сайті МНС можна знайти адреси в кожній області. Пункти працюють цілодобово.

Реклама:

Головне сьогодні

Суспільство
Він – у вегетативному стані, виплат немає. Реалії родин, на плечі яких лягає догляд за важкопораненими військовими
Суспільство
Що спричинило спалах у небі над Києвом? Пояснення Центру космічних спостережень
Суспільство
Чи дійсно 50% людства походить з України? Історики пояснили, що не так із цим сенсаційним твердженням
Здоров'я
Відкрилась гостра кровотеча: у Львові жінка постраждала під час операції у приватній клініці
Суспільство
"Дитина є дитина": на Курщині українські військові медики врятували пораненого російського хлопчика
Суспільство
У 32 роки важив 30 кілограмів: в США затримали жінку, яка 20 років тримала пасинка в неволі